Общи условия

www.polisunduni.com не е онлайн магазин.

В сайта можете да разгледате каталог с продукти и цени.
При направена заявка от сайта вие ще получите потвърждение за наличността на заявените продукти и ние ще върнем отговор на вашия имейл или посочения телефон от вас.
След потвърждаване на поръчката фирма “Полисън Дюни” ще започне изпълнението на вашата заявка.
Полисън Дюни ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, Ул.Гладстон №10
ЕИК: 200323906, ДДС Номер: BG200323906

ВНИМАНИЕ! Осъществявайки достъп до и използвайки уебсайта на Полисън Дюни ООД вие приемате без ограничения и безусловно настоящите Условия за ползване.

Доставка

Фирма “Полисън Дюни” работи с куриерска фирма Еконт . Направените заявки ще бъдат доставени на посочения от Купувача адрес за доставка или до офис на Еконт .
Ние изпращаме заявката от 1 до 2 работни дни в зависимост кога е направена .
След 16.00ч заявката ще се изпълни на следващя ден.

Важно : обърнете внимание,че доставката е услуга на куриера.При изпратена стока забавянето,нараняване целоста на стоката е отговорност на куриерската услуга.

Плащане

С наложен платеж

По банка

Цени

Всички цени в сайта www.polisunduni.com на Продуктите или Услугите са крайни, обявени са в лева /лв./, с включено ДДС и всички други изисквани данъци или такси. Полисън Дюни ООД има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена в уебсайта по време на правене(създаване) на заявката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. При допуснати технически грешки в публикуването на информацията Виртуалния каталог на “Полисън Дюни” има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови в 14-дневен срок сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива. Всички продукти, включително такива в промоция или намаление, се заявяват и доставят до изчерпване на количествата, дори това да не е изрично отбелязано в уебсайта.

Право на отказ от закупена стока

Съгласно чл.50 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от заявената стока от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка, с изключение на разходите за връщане на стоката. Срок за упражняване на право на отказ – 14 дни. Потребителят няма право да връща стока с наранена опаковка.Задължително стоката се връща с касовия бон получен при получаване на заявката.Потребителя поема всички доставки направени от куриерската услуга.

Използване на Уебсайта

Всяко използване на сайта www.polisunduni.com означава, че Вие сте запознати/сте се запознали внимателно с настоящите Общи условия за ползване и сте се съгласили да ги ползвате безусловно.Общите условия могат да бъдат изменяни от Полисън Дюни ООД по всяко време чрез тяхната актуализация. Промените са задължителни за всички клиенти и/или потребители. Полисън Дюни ООД има право да осъществява промени на Общите условия за ползване едностранно по всяко време по своя преценка или ако такива се налагат по силата на влязъл в сила нормативен акт. Във всеки случай на промяна на Общите условия Полисън Дюни ООД ще информира за това Потребителите чрез публикуване на промените в уебсайта.

Собственост над съдържанието

Съдържанието на уебсайта, изразено в текст и изображения, е със защитени права. Всички права, дори и тези, които изрично не са упоменати тук, са запазени. Използването на каквото и да е съдържание освен това, което не е в разрез с тези Условия за ползване, без писменото разрешение на Полисън Дюни ООД, е изрично забранено. Забранено е копирането, предаването, разпространението, съхраняването или по какъвто и да е друг начин използването на част или цялото съдържание в каквато и да било форма без изричното писмено разрешение на Полисън ДюниООД;
Забранено е използването на уебсайта за изпращане или предаване на каквито и да са материали с противозаконно, заплашително, невярно, подвеждащо съдържание.

Сайта използва снимки и материали от фирмите на които фирма Полисън Дюни е вносител.